Berita Terkini
IKLAN KEMASUKAN SESI MAC 2014/2015

updated Permohonan Atas Talian Kemasukan Ke Program Ijazah Separuh Masa, Program Eksekutif UPM Bagi Sesi Kemasukan Mac (Ketiga) 2014/2015

 

Pemohon adalah dipelawa daripada calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan untuk mengikuti Program Ijazah Separuh Masa di Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (UPM). Permohonan dibuka dari  08 Disember hingga 01 Februari 2015 (Ahad).  • Sila layari PERMOHONAN ATAS TALIAN (sila klik) bagi membuat permohonan.
  • Sila pastikan anda memahami dan mematuhi syarat-syarat wajib yang dipaparkan pada iklan sebelum membuat permohonan atas talian.
  • *PENTING* Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dicetak dan disertakan salinan kad pengenalan/sijil-sijil akademik yang berkaitan (telah disahkan benar) dan dihantar ke Unit Program Eksekutif, Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, UPM dalam masa seminggu selepas permohonan dibuat. Sekiranya anda gagal membuat demikian, borang anda tidak akan diproses oleh pihak kami.
  • Jika terdapat sebarang masalah untuk mengakses permohonan atas talian, sila hubungi Unit Program Eksekutif ditalian 03-89467779.

kemaskini pada :08 Disember 2014.

line