Berita Terkini
Selamat Menduduki Ujian 1

Assalamualaikum Wbt dan Salam Sejahtera!,

Khas buat Pelajar Program Eksekutif. Semoga Allah permudahkan.line

 
IKLAN KEMASUKAN SESI JULAI 2015/2016

updated Permohonan Atas Talian Kemasukan Ke Program Ijazah Separuh Masa, Program Eksekutif UPM Bagi Sesi Kemasukan Julai (Pertama) 2015/2016

 

Pemohon adalah dipelawa daripada calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan untuk mengikuti Program Ijazah Separuh Masa di Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (UPM). Permohonan dibuka dari  13 Mac sehingga 31 Mei 2015 (Ahad).

  • Sila layari PERMOHONAN ATAS TALIAN (sila klik) bagi membuat permohonan.
  • Sila pastikan anda memahami dan mematuhi syarat-syarat wajib yang dipaparkan pada iklan sebelum membuat permohonan atas talian.
  • *PENTING* Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dicetak dan disertakan salinan kad pengenalan/sijil-sijil akademik yang berkaitan (telah disahkan benar) dan dihantar ke Unit Program Eksekutif, Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, UPM dalam masa seminggu selepas permohonan dibuat. Sekiranya anda gagal membuat demikian, borang anda tidak akan diproses oleh pihak kami.
  • Jika terdapat sebarang masalah untuk mengakses permohonan atas talian, sila hubungi Unit Program Eksekutif ditalian 03-89467779.

SYARAT-SYARAT PERMOHONAN

 

kemaskini pada :13 Mac 2015.

line